середу, 23 листопада 2016 р.

Модуль №9

У цьому модулі ми обговорили створені приклади учнівських робіт та засоби їх оцінювання; як допомогти учням стати самоспрямованими в навчанні, проаналізували шляхи здійснення диференціації навчання учнів.
 Створили форму оцінювання учнівської самоспрямованості в навчанні, створили навчальні матеріали для успішного навчання різних учнів. 
Обговорили як можна ефективно використовувати інформаційно-комунікаційні технології для підтримки та оцінювання навчання учнів, як можна допомогти своїм учням стати самоспрямованими в навчанні, як можна враховувати навчальні потреби різних учнів.
 Проаналізували:
- як ми можемо допомогти кожному учню стати самоспрямованим у навчанні, здатним приймати обґрунтовані рішення про те, як їм виконувати проектні завдання;
- як допомогти учням стати спеціалістами з досліджень та знаходження відповідей на складні запитання;
- як ми можемо заохотити та підтримати учнів під час того;
- як вони приймають на себе нові ролі, які дають їм змогу найкраще застосувати їх індивідуальні здібності та схильності в процесі навчання, що можна зробити для того, щоб допомогти учням постійно мислити під час навчання та бути допитливими.

Це був останній модуль... Але на цьому зуппинятися не варто. Давайте продовжувати свій шлях до самовдосконалення і надалі!


Немає коментарів:

Дописати коментар